Βιογραφικό

Maria foto 1Η Μαρία Καραμολέγκου γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου, όπου και τελείωσε το Λύκειο.

Είναι πτυχιούχος Γραφίστας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Το καλοκαίρι του 1989 συγκρότησε το δημιουργικό - γραφιστικό γραφείο ARTmaraki και ξεκίνησε συνεργασίες με  εκδοτικούς οίκους διαφημιστικές εταιρίες και περιοδικά.

Το ARTmaraki αναλαμβάνει εργασίες που αφορούν οτιδήποτε έχει να κάνει με το δημιουργικό γραφιστικό σχέδιο και τις εφαρμογές του όπως, σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας - σήμα - λογότυπο, διαφημιστική καταχώρηση, φιλοτέχνηση τουριστικών οδηγών, καταλόγων, εξώφυλλα και σελιδοποίηση βιβλίων, e-books, διαφημιστικά έντυπα, προσπέκτους, αφίσες, πινακίδες, σχεδιασμός CD, συσκευασία προϊόντων/κυτιοποιία, επιμέλεια εκθεσιακού χώρου (περιπτέρου), ειδικές μακέτες για μεταξοτυπίες και την φιλοτέχνηση – κατασκευή ιστοσελίδων.

Η πολυετής πείρα στο χώρο της γραφιστικής, η συνεχής επαφή με τον πελάτη και η σταθερή παρουσία στις ανάγκες που προκύπτουν καθώς και οι κορυφαίοι σταθεροί συνεργάτες συντελούν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε εργασίας, με υψηλή αισθητική και τέλειο αποτέλεσμα.

Οι ξένες γλώσσες που επικοινωνεί είναι η  Αγγλική, η Γαλλική και η Ιταλική.

Της αρέσουν τα ταξίδια η ζωγραφική και το διάβασμα.